Woensdagavond centrum “Zuidrijk”

Op woensdag vanaf 19:30u – 21:30u hebben we repetitie met elkaar (vooraf maaltijd van 18u-19u. We hebben een gezellige avond samen om nummers gezamenlijk uit te werken. We zijn dit jaar weer begonnen met een selectie aan nummers, we staan open voor veel suggesties en ideeen. Zo luisteren we naar verschillende nummers met elkaar die […]

Welkom 9 Woensdagavond centrum “Zuidrijk”
Woensdagavond centrum “Zuidrijk”

Woensdagavond centrum “Zuidrijk”

Op woensdag vanaf 19:30u – 21:30u hebben we repetitie met elkaar (vooraf maaltijd van 18u-19u. We hebben een gezellige avond samen om nummers gezamenlijk uit te werken. We zijn dit jaar weer begonnen met een selectie aan nummers, we staan open voor veel suggesties en ideeen. Zo luisteren we naar verschillende nummers met elkaar die iemand mooi vind of kan spelen of zingen. We repeteren zo wat nummers met elkaar en hebben een gezellige avond. Uiteindelijk werken we toe naar het instuderen van een repertoire om te doen horen op een open avond of op een passende gelegenheid.

Eens in de twee weken spelen / oefenen we samen in de grote zaal. Zo proberen we ook de mensen wat podium ervaring te geven. De repetities vinden plaats bij “Zuidrijk” Schoonegge 60 ROTTERDAM – een initiatief van stichting Seinpost slinge. Vooraf vanaf 18u-19u eten we met elkaar.

Mocht je willen langskomen om eens te komen kijken en luisteren, neem gerust contact op…

Gallerij