Zangles beginners I

Donderdag zijn we aan het repeteren voor de onderstaande nummers. We willen graag een zanggroep oprichten om daarmee ook te focussen op het zingen van nummers. Met name meerstemmig. Vooralsnog willen ik dat combineren met de donderdagmiddag groep. Hieronder vindt je de nummers die we regelmatig oefenen. Als je deze tekst leest heb je geabonneerd op de zanglessen en kunnen we in principe beginnen. We kunnen een plek vinden in een van de wijkcentra waar we regelmatig komen en samen aan de zang gaan werken. Een en ander moet nog meer vorm krijgen en we kijken dan ook graag uit naar mensen die hier bij willen helpen hun zangervaring met anderen te delen.

 

We willen hierbij op twee niveaus lesgeven beginners nivo i en beginners nivo II, afhankelijk van een stukje ervaring

 

Mocht je meer willen weten bel mij dan ajb 0644877552 Geert of laat een berichtje achter

Als mensen zich aanmelden gaan we samen aan de gang! Voorlopig is er altijd gelegenheid op de donderdagmiddag om te zingen. We hebben onderstaande nummers als uitgangspunt.

We zijn nog niet tot een definitieve keuze gekomen maar hebben wel een aantal nummers genoemd om verder me te gaan oefenen. Mocht je suggesties hebben dan kun je die hier onder meegeven